topimage 

millalogo

Brain Investment
– får människor att må bra, prestera, växa och utvecklas

Livs-, jobb- och karriärcoaching

Livs- karriär och jobbcoachning

Jag kommer gärna till arbetsplatser och skolor för att hålla föredrag, kurser eller att coacha inom livsmål, karriärplanering eller att hitta nytt jobb.

Några tankar om livs, karriär och jobbcoachning.

Jag vill hjälpa dig att ta ett nytt steg i livet, hitta nytt jobb, starta eget eller studera vidare. Det här ämnet lämpar sig bäst med individuell coachning, men även föredrag och kurser förekommer.

surfare

Tillsammans går vi igenom var du står idag, erfarenheter, utbildning, vad du kan men lika viktigt är vad du vill, med arbete och med livet. Du är huvudaktören, vi jobbar tillsammans i ditt tempo, jag finns hela tiden som stöd, coach och uppmuntrare. Hjälper dig sätta mål, leta möjliga arbetsgivare, skriva CV och ansökningsbrev, tränar inför intervjuer och telefonsamtal och följer upp.

Men, jag ställer också krav, du måste verkligen vilja arbeta aktivt för att hitta en ny utmaning genom till exempel nytt jobb.

Det roligaste som finns är att få människor att växa. Har jobbat med omställningar både med kollektivanställda och med tjänstemän. Hittills har jag lyckats väl, de allra flesta har hittat nya arbetslösningar inom 6 månader. Grunden är individuella samtal, stort kontaktnät och mycket energi.

Jag är van vid att anställa människor, granska CV’n och är helt uppdaterad på alla möjliga sökvägar. Har själv hållit i många intervjuer och vet vad arbetsmarknaden efterfrågar. Vi arbetar helt efter dina unika behov och med enskilda samtal.

handFöreläsningar eller kurser om t.ex. CV skrivning, hur marknadsför jag mig på bästa sätt, arbetsintervjuer eller målsättning är också effektiva utbildningssteg.

Hur gör vi?

När vi jobbar med coachning träffas vi ca 1 gång per vecka under ca 1 timme och har dess emellan kontakt via mail och telefon. Tillsammans går vi igenom nuläget, gör en kompetensinventering, identifierar arbetsmarknaden, sätter personliga mål, skriver cv och personligt brev, går igenom sökvägar och nätverk, skriver handlingsplan, förbereder inför telefonsamtal eller anställningsintervjun och följer upp. Jag finns hela tiden som ett stöd, bollplank, peppare som hjälper dig på vägen mot ditt nya liv!

Kontakta mig gärna för mer information!