topimage 

millalogo

Brain Investment
– får människor att må bra, prestera, växa och utvecklas

Min vision

Få människor att må bra och prestera bättre både privat och på jobbet.

familjer

Verksamhet

Brain Investment (B.I.) utbildar och coachar personer i mental träning, stresshantering, hälsa, livs- karriär och jobbcoaching.

Kunderna är alltifrån företag, privatpersoner, idrottare, klubbar, skolor, rehabiliteringsgrupper, arbetssökande, barn och ungdomar.

Alla har stor nytta av den mentala träningen. Den ger starkare självbild som är A och O för personlig framgång i livet och motiverar till att uppnå sina önskade resultat och mål. Jag ger verktyg för att hantera livets stress/press så att människor kan prestera och samtidigt må bra och utvecklas. 

Några exempel på tidigare jobb: Har coachat många med stressrelaterade besvär, utmattningssymptom och sömnproblematik. Även människor som vill ändra livsstil, sätta nya mål, byta jobb eller inriktning i livet. Hjälper människor som blivit uppsagda att hitta nya arbetslösningar. Jobbar med barn och ungdomar som mår dåligt, har hjälpt flera idrottare på olika nivåer att prestera optimalt. Stresshantering för chefer. Håller föreläsningar på Trygghetsrådet, kommuner, kurser i stresshantering för Manpower, aktivitetsledare för långtidssjukskrivna i samarbete med Personalpartner, arbetar som jobbcoach för Startkraft, har avtal med arbetsförmedlingen mm.

Milla Südow
milla

  • Civilekonom Handelshögskolan Göteborg.
  • Har arbetat 20 år i näringslivet på olika nivåer, både som projektledare och chef.
  • Fil kand i prestationspsykologi från Högskolan i Kalmar.
  • Internationellt certifierad coach, diplomerad stresscoach och avspänningspedagog. Personlig kompetensutveckling genom mentala processer. Allt vid Skandinaviska ledarhögskolan.
  • Diplomerad hälsoutvecklare i arbetslivet från Victum.

Är gift och har 3 barn. Jobbar främst i Nordvästra Skåne och bor i det underbara fiskeläget Gamla Lerberget. Är genuint intresserad av att arbeta med människor. Min styrka ligger i att få dem jag arbetar med att växa genom att lyssna, uppmärksamma och bekräfta dem. Jag är van vid att möta människor i olika situationer och på olika nivåer och har lätt för att skapa förtroende. Att hjälpa andra se sina möjligheter och potentialer och våga utvecklas fast man är rädd eller osäker. Jag är entusiastisk, målinriktad och tycker om att samarbeta med andra.