topimage 

millalogo

Brain Investment
– får människor att må bra, prestera, växa och utvecklas

Hälsa

Jag kommer gärna och håller en inspirerande kurs, håller en föreläsning, deltar i projekt eller coachar individuellt i ämnet hälsa.

Några tankar om hälsa

Det är viktigt att kunna förstå hur och varför man bör ha en hälsosam livsstil. Övervikt, för mycket stillasittande, fel kost, brist på motion ställer till stora problem för många. Det kan vara svårt att bryta gamla vanor.

halsa
Jag jobbar med kunskap och förståelse för hur olika delar av livsstilen påverkar oss. Betydelsen av regelbunden motion, kost- och näringslära, det stora ämnet sömn, vila och återhämtning, och naturligtvis stressproblematiken tas upp för diskussioner, reflektioner och övningar.

Framför allt gäller det att börja med någonting, att känna glädjen av att ha börjat ett nytt, mera hälsosamt liv. Här kommer även en del mental träning in, att sätta egna realistiska mål och att skapa en vilja att uppnå dem.

Hur skapas en hälsofrämjande arbetsplats? Hälsan har visat sig vara starkt kopplad till lönsamhet och effektivitet. För att kunna utveckla en hälsosam arbetsplats krävs ett hälsofrämjande ledarskap och att alla medarbetarna är med på tåget. Vi tittar på friskfaktorer, värderingar, människosyn, förhållningssätt och organisationens förutsättningar.

B.I. Milla Südow har coachat ett flertal personer, hållit flera kurser och föreläsningar i ämnet hälsa med goda resultat. Kontakta mig gärna för ett upplägg som passar just din situation.